Wajah Anugerah Ilahi

Wajah Anugerah Ilahi
76 orang tengah skodeng belog ni ^^

Chatting Time People!

Hidayah Nazri

Sunday, October 12, 2014

I'm back!

Waaaaa..... Guess who's back?! 
Daku kembali untuk beraksi di dalam blog yang dah lapok giler ni. 
OMG! Last post was 2013? Torbaekkk!!!

Sorry sangat-sangat sebab lama tak post dalam blog 
(well, nobody bother rasanya hehe). 

Sekarang ni tersangat la supa dupa busy, 
sebab dah sampai ke tahun akhir pengajian dah.
Buat yang tahu pasal diri ini, 
aku sekarang masih lagi bergelar budak sekolah student
di UiTM Shah Alam di Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media.

(Buat yang tak tahu, haa sekarang da tau kan? *mukapoyo)

Dengan doa dan berkat dari kecekalan diri (cewah)
dan yang penting dari mak pak aku,
maka dikala ini aku di penghujung semester sudah!

*yippie #menariharlemshake

Pasni mesti aku akan dapat ayat-ayat seperti berikut:

"Hungtung la da nak abes belaja" - version jemles tahap gaban
"Wah congrats!" - ni jenis speechless xtau nk ckp apa
"Da nak keje da ko lepas ni" - moga dapat keje cepat
"Lepas ni dah boleh la kawen hehehe" - erk no comment

That's why kenapa aku lama tak post di blog.
Cuma sekarang ni ak da hampir ke-penghujung jalan,
so I decided to continue blogging!
Bukan apa, cuma jari ni da mula gatal
nak menulis balik ^^

Buat masa ni, aku akan post sikit-sikit dulu
(sebabnya masih dalam internship lagi)
BUT
Once da abes intern, aku akan mula aktif balik

*pinky promise okay XD

-----------------------------------------------------------

Kalo korang ada apa-apa komen untuk bantu
kadar mutu penulisan mahupun isi perut
blog ni, silalah tulis di bahagian komen okay
 *seyes, aku memang akan teliti komen korang